Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

Blikken op de Head of the River

Home » Nieuws » Blikken op de Head of the River

Blikken op de Head of the River

Afgelopen weekend werd er wederom op de Amstel hard geroeid. Ditmaal werd de wedstrijd de Head of the River gehouden over een afstand van 8 kilometers van Ouderkerk aan de Amstel naar Amsterdam. Na meerdere jaren van geen doorgang van de Head of the River kon er eindelijke weer de juiste richting op geroeid worden, zoals het vroeger ook was.
Voor De Hunze was het een zeer succesvol weekend met blikken in de velden Dames Club dubbelvier en Dames Veteranen acht. Beiden ploegen roeiden met overtuiging naar de winst met ruime afstand tot de achtervolgende ploegen. De Dollies roeiden zondagmiddag in de 8+ in een snelle tijd van 27:52,1 soeverein naar de overwinning in hun veld met 25 tegenstanders. Een historische overwinning aldus hun coach Theo. De dames 4* trokken zondagochtend al blik in een tijd van 31:56,3 met 23 tegenstanders in hun veld.
Op de zaterdag startten ook nog 5 andere boten met Hunze roeiers en stuurlieden op de Amstel in 3 dubbelvieren en 2 achten. Helaas roeiden de Jongens 18 dubbelvier bij het oproeien schade, waardoor zij hun favorieten rol niet konden waarmaken.
Alle resultaten zijn hier te vinden.
Komend weekend worden de 25e Jeugd- & Tweehead en 70e Skiffhead op de Amstel gehouden met ook nu weer goede deelnemersaantallen vanuit De Hunze.