Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Blikkenweekend voor Hunzeroeiers 19 en 20 mei 2018

Home » Nieuws » Blikkenweekend voor Hunzeroeiers 19 en 20 mei 2018

Blikkenweekend voor Hunzeroeiers 19 en 20 mei 2018

In Delfzijl werd onder andere Eline Paas eerste in het M13 veld, Berend Mulder werd derde bij de J14 en Pien Meulenhoff derde in het M14 veld. In de eerste Heat H8+ werd de senioren Hunzeploeg eerste. In de eerste Heat H8+ werd de senioren Hunzeploeg eerste. Hans Elward, Erik Ader, Kees vd Graaft, Gerhard Diephuis, Koert Bruins, Jan Ernst Veenman en Henk Dallinga roeiden fluks naar de finish en lieten de rest van de deelnemers achter zich.
Bij de M14 4* werden Pien, Eline, Nanne, Bo (Aengwirden) en Berend eerste. Dat gold bij de M16 4* voor Louise, Pien, mare, Rosaie en Berend. Bij de J16 4* trokken Ollie, Fons, Dries, Morgan en Berend blik en tot slot werden bij de J18 4* Dries, Jasper, Stijn, Tom en Ollie eerste.
Ook op de Westelijke Regatta werden de blikken binnengetrokken: door Jelle Bakker en Stijn Laauwen. Beiden wonnen hun heats in de J16 skiff. Lucas Keijzer werd tweede (achter Jelle) en zette de volgende dag zichzelf ook op één in de J16 2x met Jelle. Tijn Lubbert werd met partner Nicolai van Jason tweede in de B-finale.