De Hunze in actie voor KikaRow 2019

Home » Nieuws » De Hunze in actie voor KikaRow 2019

De Hunze in actie voor KikaRow

KikaRow Rondje NL is een roei-estafettetocht door heel Nederland. In veertien weekenden wordt 1400 kilometer afgelegd, waarbij van roeivereniging naar roeivereniging wordt geroeid. De boot wordt bemand door ex-kinderkankerpatiënten (KiKa-roeiers), hun familie, vrienden (buddy’s) en roeiers uit heel Nederland. Daarnaast kunnen andere roeiers aansluiten in eigen boten. Meer informatie staat op www.kikarow.nl
Het doel van KikaRow Rondje NL is om geld bijeen te brengen voor de LATER-poli van het Prinses Máxima Centrum, het ziekenhuis in Utrecht waar kinderen met kanker worden behandeld. Gelukkig zijn er de laatste jaren steeds betere behandelingen gekomen waardoor de kans op overleving flink is toegenomen. Daardoor zijn er steeds meer kinderen die verder leven na kanker. Dat maakt het belangrijk om meer te weten over de late effecten van de ziekte en de behandelingen. Kijk voor meer informatie op www.kikarow.nl/kikarow/de-later-studie/ het filmpje waarin prof. dr. Marry van den Heuvel uitlegt wat het belang is van het project.

Een groep Hunzeleden is hard bezig met de organisatie van KikaRow op De Hunze. Zodat het feest is als de estafetteboot bij ons aanmeert. Het zou erg leuk zijn als we op die feestelijke middag ook een mooie cheque kunnen overhandigen namens de hele vereniging. Daarom organiseren we in de weken ervoor enkele sponsoractiviteiten. We hopen dat alle Hunzeleden daar enthousiast van worden en meedoen, zodat we samen iets heel moois neer kunnen zetten!
Wil je meer informatie over onderstaande activiteiten of heb je nog andere goede ideeën? Neem dan contact op via senioren@hunze.nl of spreek een van de volgende personen even aan: Betty Goedewaagen, Frank de Vries, Alice van Oord, Carola van Hof, Ollie Becker, Gerda Jaarsma, Wout Brouwer, Ruud Rutten, Ernst Arbouw, Mariken Stegmann.

https://www.hunze.nl/activiteit/kikakoningsdag-hunze/

https://www.hunze.nl/activiteit/kikaconcept-ergo-estafette-hunze/

https://www.hunze.nl/activiteit/benefietdiner-kikarow-hunze/

https://www.hunze.nl/activiteit/aankomst-boten-van-kikarow-evenement/

https://www.hunze.nl/activiteit/vertrek-boten-van-kikarow-evenement-rondje-nl/