Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

De zesde editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC) komt eraan!

Home » Nieuws » De zesde editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC) komt eraan!

De zesde editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC) komt eraan!

Maak jullie op voor de zesde editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC). Deze vindt plaat op zaterdagochtend 4 november aanstaande. De HIC is een gezellige, informele Hunze-race in de Zuiderhaven voor nieuwe en ervaren roeiers van alle verschillende niveaus. Het is voor de beginnende (wedstrijd)roeier een ideale gelegenheid om kennis te maken met wedstrijdroeien en daarnaast natuurlijk om andere leden van de vereniging te leren kennen. Inschrijving voor de HIC is op individuele basis (je mag natuurlijk iedereen wel motiveren om mee te doen) via instructie@hunze.nl. De teams worden ter plekke samengesteld met nieuwe en ervaren roeiers waarmee je boord-aan-boord in een afvalrace wedstrijden door de haven roeit in een C4*. Voor de winnaars is er uiteraard ‘blik’ zoals dat bij een echte wedstrijd hoort. Dus twijfel niet en schrijf je zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 1 november in voor de HIC!