Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Doe mee aan de HIC (inschrijven voor 2 oktober)

Home » Nieuws » Doe mee aan de HIC (inschrijven voor 2 oktober)

Doe mee aan de HIC: (inschrijven voor 2 oktober)

Maak jullie op voor de vijfde editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC). Een gezellige, informele Hunze-race in onze zuiderhaven voor nieuwe en ervaren roeiers van alle verschillende niveaus. Het is voor de beginnende (wedstrijd)roeier een ideale gelegenheid om kennis te maken met wedstrijdroeien en daarnaast natuurlijk om andere leden van de vereniging te leren kennen.

Inschrijving voor de HIC is op individuele basis (je mag natuurlijk iedereen wel motiveren om mee te doen) via  instructie@hunze.nl. De teams worden ter plekke samengesteld met nieuwe en ervaren roeiers waarmee je boord-aan-boord in een afvalrace wedstrijden door de haven roeit in een C4. Voor de winnaars is er uiteraard ‘blik’ zoals dat bij een echte wedstrijd hoort. Dus twijfel niet en schrijf je zo snel mogelijk, maar uiterlijk zondag 2 oktober in voor de HIC!