Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Een-Twee-Vieren wedstrijd zaterdag 28 oktober

Home » Nieuws » Een-Twee-Vieren wedstrijd zaterdag 28 oktober

Een-Twee-Vieren wedstrijd zaterdag 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober wordt de 1, 2, 4-en wedstrijd weer georganiseerd. De wedstrijd bestaat als vanouds uit twee afstanden; een 500 meter sprint boord aan boord met aansluitend een 1.500 meter achtervolgingsrace. De wedstrijd wordt geroeid op het Noord-Willemskanaal.Om iedereen gelijke kansen te geven wordt gewerkt met correctiefactoren voor onder andere geslacht, leeftijd en boottype. Zo heeft iedereen een kans om de snelste te zijn. Aanmelden kan tot en met maandag 23 oktober via het aanmeldingsformulier op de website:

Wedstrijddeelname


Verdere informatie over de wedstrijd volgt spoedig na de sluiting van het aanmeldformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met de competitiecommissie.

 

Rectificatie: in de eerste versie stond per abuis dat de 1, 2, 4-wedstrijd georganiseerd zou worden op 14 oktober.