Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van vrijdag 11 november 2022 tot en met maandag 6 maart 2023.

Reitdiep: gestremd ter hoogte van de spoorbrug van maandag 21 november tot vrijdag 23 december 2022. Er wordt een zinker aangelegd. Uitzondering: vanaf vrijdag 2 december geldt een uitzondering voor de weekenden. Doorvaart is vrij vanaf vrijdag 16:00 uur tot en met zondag. Houd rekening met werkschepen.

Een-twee-vieren wedstrijd zaterdag 29 oktober

Home » Nieuws » Een-twee-vieren wedstrijd zaterdag 29 oktober

Een-twee-vieren wedstrijd zaterdag 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober wordt de 1, 2, 4en wedstrijd weer georganiseerd. De wedstrijd bestaat als vanouds uit twee afstanden; een 500 meter sprint boord aan boord met aansluitend een 1.500 meter achtervolgingsrace. Door de sloop van de oude ringweg geldt er een vaarverbod op het Noord Willemskanaal, daarom zal de wedstrijd worden geroeid op het Verbindingskanaal tussen de Oosterhavenburg en de Berlagebrug.

Starttijden: Blok 1 om 12:30 uur en Blok 2 om 15:00 uur.

Om iedereen gelijke kansen te geven wordt gewerkt met correctiefactoren voor onder andere geslacht, leeftijd en boottype. Zo heeft iedereen een kans om de snelste te zijn.

Aanmelden kan tot en met zondag 23 oktober via het aanmeldingsformulier

In verband met het reserveren van boten voor de betreffende blokken is het van belang daarbij de volgende dingen vast te vermelden: je voorkeursboot, eventuele voorkeurstijd en of je al een tegenstander voor de boord aan boord sprint op het oog hebt.

Verdere informatie over de wedstrijd volgt spoedig na de sluiting van het aanmeldformulier.

Voor vragen kun je contact opnemen met de competitiecommissie.