Er kan nog tot 24 mei worden gestemd!

Home » Nieuws » Er kan nog tot 24 mei worden gestemd!

Er kan nog tot 24 mei worden gestemd!

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal.

Onze club heeft de afgelopen maanden veel gedaan om onze roeiers ruimte te bieden om zoveel mogelijk met elkaar te sporten en te trainen. Vorig jaar hebben we extra cursussen ingelast. Daarvoor was heel veel belangstelling. Ook van jonge sporters uit andere delen van het land! We hebben binnen de Corona-regels zoveel mogelijk extra trainingsfaciliteiten gemaakt om er voor te zorgen dat alle roeiers (vrijwel) dagelijks op de vereniging konden zijn. Ook het jeugdbestuur van onze club heeft de afgelopen maanden de jeugd- en juniorleden gemotiveerd om het clubgebouw en alle boten een extra opknapbeurt te geven.

Belangrijk is ook dat onze ‘wedstrijdselectie’ op het recente NK Roeien (17-18 april) bijzonder goed presteerde. We veroverden 2x goud en 1x zilver. Lucas werd Nederlands Kampioen bij de J18 en Marg bij de M18 in de skiff. Tijn haalde zilver bij de J18. De Hunze was hiermee de meest succesvolle juniorenverenging van Nederland. Voor ons is ook dit succes te danken aan onze filosofie. We bieden ruimte aan sporters waar mogelijk en laten ons niet kisten door de (corona) omstandigheden. We geven sporters veel vrijheid om met plezier te sporten. En daarmee leggen we tevens een mooie basis voor toptalent. En dat mag volgens ons best gezien worden. Daarom vinden wij dat wij in aanmerking komen voor de titel ‘Club van het Jaar’.

Een promotiefilmpje kun je hier bekijken: https://tinyurl.com/3c2y3nh8

Om op De Hunze te stemmen kun je de volgende link gebruiken:
https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-groningen-6