Let op: momenteel is de waterstand verhoogd. Wees bijzonder voorzichtig bij onderdoorvaart van bruggen.

Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

Europees goud en zilver voor Louise

Home » Nieuws » Europees goud en zilver voor Louise

Europees goud en zilver voor Louise

Louise veroverde dit weekend goud en zilver tijdens de Coupe de la Jeunesse in het Oostenrijkse Linz. Het jaarlijkse toernooi geldt als het officieuze junioren-EK roeien. De wedstrijd bestaat uit twee geheel afzonderlijke competitiedagen waarop dezelfde afstand wordt gevaren, waardoor de roeiers twee keer kans maken op een medaille.

Louise, die uitkomt in de éénpersoons skiff, liet zaterdag op superieure wijze haar concurrentie achter zich en finishte met bijna 4,5 seconden voorsprong op de Oostenrijkse nummer twee. Op zondag roeide ze vanaf de start vooraan in het veld naar een zilveren plek.

Louise roeit sinds 2017 bij onze vereniging en maakt deel uit van het Talententeam van RTC Noord. Na de wedstrijd in Linz reist ze direct verder naar Plovdiv in Bulgarije, waar op donderdag het wereldkampioenschap voor junioren wordt gehouden. Onze vereniging is daar aanwezig met een recordafvaardiging van zes roeiers.