Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Europees zilver voor Hunzeroeiers Marg van der Wal en Wouke Mollema

Home » Nieuws » Europees zilver voor Hunzeroeiers Marg van der Wal en Wouke Mollema

Europees zilver voor Hunzeroeiers Marg van der Wal en Wouke Mollema

Hunzeroeiers Marg van der Wal en Wouke Mollema veroverden in het weekend van 3 augustus 2019 een zilveren medaille tijdens de Coupe de la Jeunesse in Corgeno in Italië. De wedstrijd geldt als het officieuze Europees Kampioenschap roeien voor junioren. Tijdens de wedstrijd in Italië vormden Marg en Wouke een acht met roeisters uit Amsterdam en Eindhoven.
De ploeg van Van der Wal en Mollema finishte na een spannende race 0,6 seconden achter Spanje. Het brons ging naar de Britse ploeg, op 0,9 seconden na Marg en Wouke.
Marg en Wouke hebben ook goed gepresteerd in het reserve toernooi bij de Meisjes skiff: Marg werd zaterdag eerste en zondag tweede. Wouke zaterdag derde en zondag vierde.
Tijn Lubbert en Lucas Keijzer behaalden in de 8+ beide dagen de finales en werden beide dagen zesde.
Later in de week komen nog twee Hunze junioren aan de start tijdens het Wereldkampioenschap in Tokio.