Geef je op voor Stadje Rond

Home » Nieuws » Geef je op voor Stadje Rond

Geef je op voor Stadje Rond

Hou je agenda leeg op zondag 20 november, want dan is het weer zover. De gezelligste en spannendste roeiwedstrijd der roeiwedstrijden: Stadje Rond!

Buiten is het vaak guur, koud en regenachtig, maar in ons clubhuis is het warm, droog en sfeervol met lekker eten (traditioneel pannenkoeken door het jeugdbestuur gebakken) en drinken. Een bekende traditie bij Stadje Rond is de originaliteitsprijs voor de leukst of gekst uitgedoste ploeg. De organisatie en de woonbootbewoners laten zich weer graag verrassen!

Alle wedstrijden worden gestart in een C4x bestaande uit Mixed ploegen, waarbij er twee mannen/jongens en twee vrouwen/meiden roeien. Een goede stuur is uiteraard een vereiste!

Er kan gestart worden in één van de volgende vijf divisies.

Eerste divisie
Een open categorie voor (oud-)wedstrijdroeiers van alle leeftijden, waarbij de snelste ploeg wint. Deze divisie strijdt om de Oving bokaal; een wisselbeker die bij het veertiende lustrum in 1956 aangeboden is door juwelier en toenmalig voorzitter de heer Oving.

Tweede divisie
Deze is bedoeld voor veteranen (19 jaar en ouder) inclusief tijdcorrectie. Deze divisie strijdt om de “Rondom Gruno’s Veste-bokaal”.

Junioren divisie
De juniorencategorie (15-18 jaar) strijden om de “Ome Jo Voorsmit-bokaal”.

Jeugd divisie
De jeugd tot en met 14 jaar neemt het in deze divisie tegen elkaar op met als inzet de STadjeROndJeugdbekER (Strojerbokaal).

Nieuwe leden divisie
De nieuwe leden uit 2022 nemen het in deze divisie tegen elkaar op met als inzet de “Eersteling” wisselbeker.

Aanmelden kan tot en met zondag 13 november via deze link.