Geslaagde Ladiesnight Hunze

Home » Nieuws » Geslaagde Ladiesnight Hunze

Het beloofde een drukke avond te worden na aanmeldingen van vier ploegen en ongeveer vijftien roeiers en de verwachting van nog meer mensen die spontaan een kijkje zouden komen nemen. De ambitie is groot bij de vrouwelijke leden om technisch beter te leren roeien, samen naar wedstrijden toe te werken of om bijvoorbeeld te leren skiffen of in een gladde 4 te leren roeien. De behoefte is er om in ploegen te roeien en een aantal ploegen heeft enthousiast gereageerd om nieuwe roeiers in hun ploeg te verwelkomen.
De competitiecommissie kijkt terug op een succesvolle avond, ondanks dat de opkomst iets lager was dan verwacht. Roeiers hebben telefoonnummers uitgewisseld en contacten gelegd en het is de competitiecommissie gelukt om een aantal roeiers aan elkaar te koppelen, zelfs degenen die niet aanwezig konden zijn.
Al met al een zinvolle (en gezellige!) avond die hopelijk één nieuwe ploeg heeft opgeleverd en waarbij meerdere roeiers hun weg hebben gevonden naar een aantal bestaande ploegen.
Wil je toch nog kijken of er roeiers zijn die mogelijk een aanvulling zijn voor jouw ploeg of zoek je zelf nog een ploeg en was je er afgelopen donderdag niet? Alle formulieren hangen nog tot zondag in de kantine.
Op 1 september a.s. organiseert de competitiecommissie weer de reguliere roeiersmarkt/ competitieborrel voor alle leden. Zij hopen dan iedereen weer te zien.