Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Groen licht uitwerking verbouwplannen clubgebouw

Home » Nieuws » Groen licht uitwerking verbouwplannen clubgebouw

De goed bezochte en geanimeerde Algemene Vergadering (AV) van De Hunze werd op 21 september 2016 uitgebreid en gedetailleerd geinformeerd over verbouwmogelijkheden van ons clubgebouw. De zorgvuldige voorbereiding van de verbouwplannen voor (het bovendeel van) het clubgebouw werd door de aanwezige leden gewaardeerd en gehonoreerd met een ‘groen licht’. Dat betekent dat de gebouwencommissie, in samenwerking met andere geinteresseerde leden en het bestuur, de plannen verder uit mag gaan werken. Zodat in november 2016 het kostenplaatje gepresenteerd kan worden aan de Algemene Vergadering. Leden die actief mee willen denken en praten over nadere uitwerking van de verbouwplannen, kunnen zich melden bij de voorzitter van De Hunze, Maarten van Messel, via voorzitter@hunze.nl.