Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Groen licht uitwerking verbouwplannen clubgebouw

Home » Nieuws » Groen licht uitwerking verbouwplannen clubgebouw

De goed bezochte en geanimeerde Algemene Vergadering (AV) van De Hunze werd op 21 september 2016 uitgebreid en gedetailleerd geinformeerd over verbouwmogelijkheden van ons clubgebouw. De zorgvuldige voorbereiding van de verbouwplannen voor (het bovendeel van) het clubgebouw werd door de aanwezige leden gewaardeerd en gehonoreerd met een ‘groen licht’. Dat betekent dat de gebouwencommissie, in samenwerking met andere geinteresseerde leden en het bestuur, de plannen verder uit mag gaan werken. Zodat in november 2016 het kostenplaatje gepresenteerd kan worden aan de Algemene Vergadering. Leden die actief mee willen denken en praten over nadere uitwerking van de verbouwplannen, kunnen zich melden bij de voorzitter van De Hunze, Maarten van Messel, via voorzitter@hunze.nl.