Grote C3 benefiet-veiling: nu met vernieuwde Catalogus!

Home » Nieuws » Grote C3 benefiet-veiling: nu met vernieuwde Catalogus!

Een flink aantal Hunze-leden wil al heel lang een C3+ aan de vloot toevoegen om eindelijk van het roeien in een C4+ met gat af te zijn. We hebben daartoe echter nog wel een financieel tekort op te lossen. Een aantal fundraise-activiteiten hebben wij al voorbij zien komen. Bijvoorbeeld de verkoop van honing en bramenjam en het sponseren van De Waterwolf. Het motto was en is nog steeds “een duit voor een schuit”. En nu volgt een heuse Hunze-parafanaliën veiling!
Op vrijdag 8 december 2023 zal de C3 benefiet-veiling losbarsten als iedereen zijn bordje boerenkool op heeft en goedig bedenkt welk waardevol item aan zijn/haar De Hunze verzameling ontbreekt
Natuurlijk moet die veiling geld moet opleveren. Maar je gaat niet zo maar geld weggeven. We zijn uiteindelijk toch Hollanders (al zijn we eigenlijk Groningers). Je krijgt er iets voor terug. Wat dan? Precies, daar gaat het om.
We gaan Hunze-hebbedingen veilen: oude foto’s, onderdelen van een boot, kleding, boeken, trofeeën en wat al niet. Onze veilingmeesters hebben natuurlijk wel spullen nodig om te veilen. Dus lever ze in aan de bar van de Soep. Alles waarvan je denkt dat iemand anders dat mooi vindt en dat roei-gerelateerd is, maar vooral Hunze-gerelateerd. Die übermooie vlag met Hunze logo, de foto uit de jaren twintig van het Hunze botenhuis, die oude zilveren beker die jouw opa ooit won, het roertje van de oude boot van pa, enz. en zo verder. Niet zo moeilijk dus. Een perfecte mogelijkheid om eindelijk eens die waardevolle oude spullen kwijt te raken en nieuwe waardevolle spullen in te slaan!
KORTOM LEVER TE VEILEN SPULLEN IN!!
TOT OP 8 DECEMBER: DE C3 BENEFIET-VEILING!!

De nieuwe C3 Veiling Catalogus, inclusief vanaf-prijzen
Veiling-2023-12-08-bieden-vanaf.pdf