Let op: momenteel is de waterstand verhoogd. Wees bijzonder voorzichtig bij onderdoorvaart van bruggen.

Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

GYAS-Leekstermeertocht 6 juli 2024 ook voor Hunze-roeiers

Home » Nieuws » GYAS-Leekstermeertocht 6 juli 2024 ook voor Hunze-roeiers

GYAS-Leekstermeertocht 6 juli 2024

De marathoncommissie van GYAS nodigt stoere roeiers van De Hunze uit om mee te doen met hun Leekstermeertocht. Totale lengte ca. 40 km. waarvan bijna 31 km. met stempelposten: traject Aduarder Steentil – Vierverlaten – Hoendiep – Leekstermeer – Vierverlaten –  Aduarder Steentil. Op- en Uit-roei via Rietdiep/sluis Dorkwerd en Van Starkenborghkanaal. Zie kaartje hieronder.

 

Aanmelden z.s.m. per mail bij mrcgyas@gmail.com bij voorkeur met een hele ploeg/boot, maar als er individuele aanmeldingen zijn wordt gekeken of er wellicht gemixt kan worden.

Geef behalve natuurlijk je naam en Vereniging KGR de Hunze ook je mobiele telefoonnummer op: minstens 1 per ploeg/boot.  En reserveer uiteraard een boot met MPB bij de seniorencommissaris.

De start is om 8 uur op Gyas, of wat later bij de Hunze, zodat alle boten rond 9:00 bij de sluis zijn. Hunze-roeiers krijgen nog bericht hoe ze de stempelkaart krijgen. We rekenen er op dat alle ploegen de tocht in 4-5 uur afleggen, zodat roeiers rond 14.00u de sluis weer passeren op de terugweg. Dit betekent dus een pittige vaarsnelheid!

Voor vragen: mrcgyas@gmail.com