Hardroeien in Almelo, Amsterdam en Grunn’

Home » Nieuws » Hardroeien in Almelo, Amsterdam en Grunn’

Hardroeien in Almelo, Amsterdam en Grunn’

De afgelopen weken hebben onze junioren weer hard geroeid. Dat deden ze uiteraard tijdens de trainingen op De Hunze, of tijdens de RTC-dag op 25 september. Maar er waren ook wedstrijden: De Cottwich Regatta, de Jeugdestafette Willem III en de Waterwolf. Met ook hier weer goede resultaten. Over twee weken staan de Tromp Boatraces op het programma. Dat duurt nog even. Later daarover natuurlijk een mooi verslag.

Cottwich Regatta

Op zondag 18 september stond de Cottwich Regatta in Almelo op het programma. Er deden twee senioren dubbels aan mee. Brigid en Rianne startten in de D2x en Renze en Anne in de Masters2x. Renze behaalde de derde overwinning op rij in dit nummer! Lysandros en Mats startten in het J18 skiff veld en werden 2de en 3de. Simon startte in de J16 skiff, Wouter ook. Wouter haalde een mooie 1ste plaats (foto).

Jeugdestafette Willem III

Traditiegetrouw deed De Hunze mee aan de altijd leuke Jeugdestafette van Willem II. Er deden 2 Hunze teams mee, te weten Lotte, Noor en Joris in het Mixed 13-14 veld en IJsbrand, Nout, Kasper en Daan in het J13-14 veld. Noor roeide twee etappes en werd ook twee keer 1ste (zie foto) Heel knap. Ook IJsbrand en Kasper gingen er met de winst en de bijbehorende medaille vandoor (zie foto van Daan, Kasper en IJsbrand).

Waterwolf

Op zondag 2 oktober stond de Waterwolf weer op de agenda. Het werd een mooie dag. Voortreffelijk georganiseerd door onze eigen Betty. Bijzonder was dat er voor het eerst een ploeg met junioren deelnam. En wat voor ploeg! De ploeg verpulverde het baanrecord voor de DC4. De ploeg bestond uit Kris, Helena, Femke, Silke en Rianne (zie foto). Een heel knappe prestatie.