Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Hunze presteert goed op NKIR 9 december 2017

Home » Nieuws » Hunze presteert goed op NKIR 9 december 2017

Op De Hunze ratelden de ergometers de laatste maanden haast aan één stuk door. En dat was natuurlijk niet voor niets, zo bleek op het NK Indoor Roeien in Amsterdam! De Hunzeroeiers die 9 december 2017 deelnamen hebben Groningen weer even goed op de kaart gezet. Dit alles in een sneeuwrijk Amsterdam in kerstsfeer, onder motiverende muziek en het geraas van vele toeschouwers.

Het was ontzettend spannend wie er bij de jongens 16 op de NKIR de winst zou pakken. Wietse Mourreau van het Spaarne zette dit jaar de snelste tijd neer, Jelle Bakker van De Hunze zat hem op de hielen en werd derde, na Joost Schwarz van eveneens het Spaarne. Dit leverde Jelle een podiumplek op. Lucas Keijzer werd achttiende in het jongens 16 veld met honderd deelnemers. Jos Luttjeboer werd tweede in het Heren Clubveld met een tijd van 6.14. Samini de Goeij werd zevende in het Dames Gevorderden veld met 86 deelnemersen Ruby Otter dertigste in het Lichte Dames gevorderden veld met vijftig deelnemers.