Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Hunzejeugd scoort goed op Head

Home » Nieuws » Hunzejeugd scoort goed op Head

1 April 2017 was een mooie dag voor de Hunzejeugd op de Head. De Hunze/Neptunusploeg met Morgan en Lucas trok blik in het J14 4x veld op de Jeugdhead in Amsterdam. De J18C4 ploeg met Tico, Balint, Beni en Nic (St Ollie) werd fraai tweede. De M18 ploeg met Mwee, Marijn, Hannah en Vera (St Isabel) roeide midden in het veld en finishte op ‘slechts’ twaalf seconden van de winnaar.
De stemming om goed te presteren zat er dus lekker in en dat was ook zondag 2 april te merken. Jelle werd die dag tweede in het J16 veld: maar twee seconden achter Jan Huib van Neptunus en Felix werd elfde in een veld van 36. Lucas als jongste deelnemer van het veld werd 25e! We hebben ze dus gewoon in huis, de toppers.