Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van vrijdag 11 november 2022 tot en met maandag 6 maart 2023.

Reitdiep: gestremd ter hoogte van de spoorbrug van maandag 21 november tot vrijdag 23 december 2022. Er wordt een zinker aangelegd. Uitzondering: vanaf vrijdag 2 december geldt een uitzondering voor de weekenden. Doorvaart is vrij vanaf vrijdag 16:00 uur tot en met zondag. Houd rekening met werkschepen.

Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Home » Nieuws » Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Dat roeien een prachtige sport is die je tot op vergevorderde leeftijd kunt beoefenen bewijzen onze seniorleden. Menig beginner is jaloers op de souplesse bij in- en uitstappen en het gemak waarmee deze leden roeien. De Hunze is gezegend met een grote groep actieve senioren.

Een voorbeeld daarvan is Erik Boot, sinds begin mei roeit hij alweer mee in de donderdagochtendgroep. 14 juni was Erik jarig. Tjitske Bouma: “Op de foto zingen we hem toe ter gelegenheid van zijn 91ste verjaardag.” Van harte gefeliciteerd!

In januari 2011, al even geleden,  is er een symposium geweest over het veteranenroeien, getiteld Symposium Veteranenroeien Roeiend van A naar H. De tekst daarvan kun je hier nalezen.