Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Home » Nieuws » Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Dat roeien een prachtige sport is die je tot op vergevorderde leeftijd kunt beoefenen bewijzen onze seniorleden. Menig beginner is jaloers op de souplesse bij in- en uitstappen en het gemak waarmee deze leden roeien. De Hunze is gezegend met een grote groep actieve senioren.

Een voorbeeld daarvan is Erik Boot, sinds begin mei roeit hij alweer mee in de donderdagochtendgroep. 14 juni was Erik jarig. Tjitske Bouma: “Op de foto zingen we hem toe ter gelegenheid van zijn 91ste verjaardag.” Van harte gefeliciteerd!

In januari 2011, al even geleden,  is er een symposium geweest over het veteranenroeien, getiteld Symposium Veteranenroeien Roeiend van A naar H. De tekst daarvan kun je hier nalezen.