Zwerfkei Toertocht met ARC afgelast

Home » Nieuws » Zwerfkei Toertocht met ARC afgelast

Hoewel de ARC zelf deze datum had voorgesteld, blijkt er nu te weinig animo van Asser zijde te zijn.  Een zestal mede-roeiers van de Hunze moeten we helaas teleurstellen.

De kei blijft dus voorlopig in Groningen!

Ter gelegenheid van de viering van het honderjarig bestaan van De Hunze in 1986 heeft de Asser Roei Club aan de jubilerende vereniging de ‘ARC-Zwerfkei’ aangeboden. De voorzitter van de ARC sprak daarbij de wens uit dat de kei z’n naam waar zou maken en tenminste één keer per jaar zou zwerven tussen Groningen en Assen. Deze keer wordt de kei door ARC-leden op 24 mei 2018 opgehaald bij De Hunze, waarbij Hunzeleden kunnen meeroeien.
We vertrekken 24 mei‘s ochtends met leden van het ARC vanaf de ARC in Assen, in gemixte boten (C2+ en C4+) naar het Hunzebotenhuis en hier staat, in aanvulling op de zelf meegebrachte lunch, een aantal versnaperingen klaar. Drinken en consumpties voor onderweg dienen door de deelnemer zelf meegenomen te worden. Na de lunch vertrekken we weer richting Assen. Het is mogelijk om een enkele reis te roeien.
Inschrijven tot 10 mei 2018 via de lijst die op De Hunze hangt.
Voorwaarden: In bezit zijn van W1, kleine S en minimaal twintig kilometer kunnen roeien.
Kosten: Omslag van carpoolkosten en eventueel speciale verteringen.
Aantal inschrijvingen voor Hunzeleden maximaal negen bij retour, 18 bij enkele reis. Bij meer dan 18 inschrijvingen wordt er een wachtlijst aangemaakt.
Informatie: Wineke Baas of Gerda Jaarsma.

Lees verder