Instructie midden-S start binnenkort

Home » Nieuws » Instructie midden-S start binnenkort

Instructie midden-S start binnenkort

Wil je graag (gaan) roeien in een gladde vier en je eigen ploeg kunnen sturen? Zorg dat je je midden-S-examen haalt! In het voorjaar start de instructie voor dit examen, je kunt je daarvoor vanaf nu opgeven.

Afgelopen najaar heeft het bestuur besloten een nieuw examen te introduceren, speciaal voor het sturen van gladde vieren: midden-S. Meer informatie vind je in het Roei- en Examenreglement. In de loop van het voorjaar starten de cursussen waarmee je je kunt voorbereiden op het midden-S-examen.

Meedoen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar stuurinstructie@hunze.nl. Vermeld in je mail je voor- en achternaam, je telefoonnummer, de ploeg/groep waarin je roeit (indien van toepassing) en de dagen of dagdelen waarop je beschikbaar bent voor de instructie.

LET OP: Op dit moment is de belangstelling zodanig groot dat de eerste ronde al vol zit. Daarom hebben wij een wachtlijst geopend. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het aantal instructiegroepen dat we kunnen vormen, hangt sterk af van de beschikbaarheid van instructeurs. We streven zowel naar weekend- als doordeweekse momenten. Na je aanmelding word je per mail verder geïnformeerd.