Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

De Jaap Lubbers gedoopt

Home » Nieuws » De Jaap Lubbers gedoopt

De Jaap Lubbers gedoopt

Men neme: Een gezellige Diesviering; 132 jaar al weer, we worden -gelukkig- oud!
Men voege daaraan toe: Overheerlijke soep, lekkere bubbels en exquise hapjes met dank aan Ruud en Linda en een prettig gezelschap
En lardeert dat met: Een beetje weemoed en nostalgie bij de doop van de Jaap Lubbers, relatief kort na het overlijden van dit onvolprezen lid van verdienste.
Alle aanwezigen waren het er echter over eens, deze vernoeming is zeer verdiend vanwege Jaap zijn grote inzet voor De Hunze, met name waar het gaat om de zorg voor ons materiaal. We herdenken hem de komende jaren met een prachtige nieuwe C3 -met roertje dat bestuurbaar is met voetpedaal door de boeg. Gedoopt door Aaltje Lubbers.
Deze Jaap Lubbers vervangt de Schierbeek, de echte Jaap Lubbers is natuurlijk onvervangbaar.