Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van vrijdag 11 november 2022 tot en met maandag 6 maart 2023.

Reitdiep: gestremd ter hoogte van de spoorbrug van maandag 21 november tot vrijdag 23 december 2022. Er wordt een zinker aangelegd. Uitzondering: vanaf vrijdag 2 december geldt een uitzondering voor de weekenden. Doorvaart is vrij vanaf vrijdag 16:00 uur tot en met zondag. Houd rekening met werkschepen.

Jetzt geht’s wieder Los!

Home » Nieuws » Jetzt geht’s wieder Los!

Jetzt geht’s wieder Los!

Op 28 oktober organiseert de Hunze een waar Oktoberfest. Trek je lederhosen maar vast aan en reserveer 28 oktober vanaf 20:00 uur tot in de late uurtjes in je agenda.
De sociëteit zal omgetoverd worden tot een Duitse oase met Duits bier en braadworst (er zijn voldoende vegetarische opties). Naast bier en braadworst zullen er heerlijke Oktoberfest-borrelplankjes beschikbaar zijn. Zo kan je een goede bodem te leggen!
Natuurlijk horen daar bierpullen bij. Daarom kun je een eigen bierpul reserveren. Let op dit is een Limited editie, wees er snel bij want de voorraad is beperkt.
De toegang tot het feest is gratis. Schrijf je in via dit formulier.