Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van vrijdag 11 november 2022 tot en met maandag 6 maart 2023.

Reitdiep: gestremd ter hoogte van de spoorbrug van maandag 21 november tot vrijdag 23 december 2022. Er wordt een zinker aangelegd. Uitzondering: vanaf vrijdag 2 december geldt een uitzondering voor de weekenden. Doorvaart is vrij vanaf vrijdag 16:00 uur tot en met zondag. Houd rekening met werkschepen.

Lichtjestocht Winterwelvaart

Home » Nieuws » Lichtjestocht Winterwelvaart

Lichtjestocht Winterwelvaart

Op zaterdag 10 december gaat WinterWelVaart van start in Sappemeer en Zoutkamp. Het weekend daarop vindt de vijftiende editie plaats in Groningen op 16, 17 & 18 december. Het is één van de meest gefotografeerde evenementen in de stad. Een flink aantal sfeervol verlichte, historische schepen meert aan in het mooiste stukje binnenstad:
de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A. Aan boord van de schepen, in Museum aan de A (opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum) en in de Akerk kun je je een weekend lang onderdompelen in muziek, theater, poëzie, spoken word en andere performances.

Bekijk het allemaal vanaf het water door Stadje Rond te varen! Schrijf je hier in: