Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Martin Vet overleden

Home » Nieuws » Martin Vet overleden

Martin Vet overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op 2 juli 2018, oud-Hunzelid en donateur Martin Vet overleden is, enkele weken voor zijn 89ste verjaardag. Martin was heel lang lid, voordat hij donateur werd. Hij was een ‘oud-gediende van voor 1950’ van De Hunze die binnen de vereniging ruimschoots zijn sporen verdiend heeft met functies in bestuur (begin jaren vijftig juniorencommissaris) en commissies, waaronder het voorzitterschap van de Lustrumcommissie ter ere van het honderdjarige bestaan van De Hunze. ‘Geen onverdienstelijke wedstrijdroeier’ en ‘iemand waar je veel van kon leren en die heel veel problemen binnen De Hunze opgelost heeft’, zo werd hij gekenschetst. Zijn gezondheid liet hem de afgelopen jaren steeds meer in de steek. De Hunze is Martin veel dank verschuldigd. We wensen zijn echtgenote, verdere familie en vrienden sterkte met het verwerken van dit grote verlies.