Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Melvin Twellaar en Luuk Adema winnen zilver op WK -23

Home » Nieuws » Melvin Twellaar en Luuk Adema winnen zilver op WK -23

Melvin Twellaar en Luuk Adema winnen zilver op WK -23

De Groningen dubbeltwee met Melvin Twellaar (Aegir, ex-Hunze) en Luuk Adema (Gyas, ex-Hunze) heeft zilver gewonnen bij de wereldkampioenschappen roeien onder 23 jaar in Poznan in Polen. Griekenland won de spannende finale. Zilver was er ook voor Aegir-roeister Ilse Kolkman in de Nederlandse acht. In de eindsprint verwezen ze de Amerikanen naar de derde plaats. Alleen de Canadezen waren sneller. Damion Eigenberg (Gyas) met David Kampman werd negende bij de lichte mannen dubbeltwee. Zijn clubgenote Iris Horstenbach (Gyas) met Femke van de Vliet werd eveneens negende in de vrouwen lichte dubbeltwee.
Bron: RTV Noord