Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Mooie prestaties Hunze op Hel van het Noorden 2019

Home » Nieuws » Mooie prestaties Hunze op Hel van het Noorden 2019

Mooie prestaties Hunze op Hel van het Noorden 2019

Het viel best mee met het weer tijdens de Hel van het Noorden 2019: Een beetje wind van schuin opzij, aangename temperaturen. En vooral in het tweede blok een dikke stroom tegen.
Er deden zeven Hunze skiffeurs mee. In het eerste blok waren dat Wouke Mollema en Marg van der Wal bij de M18 1x. In het veld van negen roeisters behaalde Wouke een mooie vierde plaats en roeide Marg naar een klinkende overwinning met ruime voorsprong op nummer twee. Zij nam tussen de middag het blik in ontvangst (zie foto). Proficiat Marg!
In het middagblok was het de beurt aan Lucas Keijzer, Jelle Bakker en Tijn Lubbert. Zij werden respectievelijk derde, vierde en tiende in een zeer sterk bezet J18 skiff veld van 35 roeiers. Prima prestatie. Pieter Dieleman startte in de HVC klasse en Willem Larmoyeur in de HVE klasse. Willem roeide naar een mooie eerste plaats.
Met de Hel is een einde gekomen aan het roeijaar 2019. Alleen de NKIR resteert nog op 7 december.