Let op: momenteel is de waterstand verhoogd. Wees bijzonder voorzichtig bij onderdoorvaart van bruggen.

Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

Nieuw! Training ‘Hunze Body Fit’ (gratis proefles op 17 januari)

Home » Nieuws » Nieuw! Training ‘Hunze Body Fit’ (gratis proefles op 17 januari)

Nieuw! Training ‘Hunze Body Fit’ (gratis proefles op 17 januari)

Is de sportschool misschien net iets te ‘ver weg’ en de zaaltraining van De Hunze een stap te ver? Dan is de training ‘Body Fit’ wellicht een mooie optie. En wat is er nu mooier dan dat te doen in onze eigen nieuwe ‘gym’?

Voor wie?
De training is bedoeld voor hunzeleden die naast, of in plaats van het roeien in de winter op een sportieve manier met grondoefeningen en lichte attributen in een kleine vertrouwde groep lijf en leden willen versterken. Onze ‘gym’ biedt daarvoor uitstekend de ruimte. De training is wat minder massaal en minder intensief dan de zaaltraining op de donderdagavond. Bovendien is er deskundige begeleiding.

Trainer/docent
De training wordt verzorgd door Petra Kortrijk. Petra is gediplomeerd seniorensportleider en geeft trainingen ‘sport en spel’ in de stad Groningen. Petra is 54 jaar.

Tijdstip, duur en start
Petra verzorgt de training op vrijdag van 10.00-11.00. De eerste training is op vrijdag 24 januari. Petra verzorgt een (gratis) proefles op vrijdag 17 januari. Laat wel even weten of je komt. Er worden tien trainingen gepland. Laatste training is dan op vrijdag 27 maart.

Aantal deelnemers
De training gaat door als er minimaal tien deelnemers zijn. Dit is direct ook het maximaal aantal. Bij grotere belangstelling vindt een tweede training plaats op de een andere ochtend in de week.

Kosten
De kosten bedragen €60,- per deelnemer. Deelnemers ontvangen een factuur van de penningmeester.

Meer informatie