Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Roeiersmarkt 2022

Home » Nieuws » Roeiersmarkt 2022

Roeiersmarkt 2022

Om alle leden die op zoek zijn naar een extra ploeggenoot, stuur of coach of die zelf graag sturen, coachen of in een ploeg willen roeien, wordt er weer een roeiersmarkt georganiseerd. Doel van de roeiersmarkt is om leden met elkaar in contact te brengen om ploegvorming te stimuleren.

De roeiersmarkt vind dit jaar plaats op vrijdag 16 september vanaf 20:00 uur (aansluitend op TGIF) op De Hunze. Zoals gebruikelijk zullen de toer- en wedstrijdkalender worden toegelicht en tevens zal er ook door de instructiecommissaris aangegeven worden wat de mogelijkheden voor het volgen van cursussen in het najaar zijn.

Hierna zal op basis van de aanmeldingen de roeiersmarkt worden geopend, waarbij iedereen kennis kan maken met potentiële nieuwe ploeggenoten, sturen en/of coaches aan de hand van de indelingen. Aanmelden voor de roeiersmarkt kan tot 11 september via het formulier. Leden die al een formulier voor de nieuwe ledenbijeenkomst van 23 augustus jl. hebben ingestuurd, hoeven zich niet nogmaals aan te melden.

Tot vrijdag 16 september!