Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Roeiersmarkt was groot succes

Home » Nieuws » Roeiersmarkt was groot succes

Roeiersmarkt was groot succes

De Roeiersmarkt van vrijdagavond 7 september 2018 was een groot succes! De opkomst was groot en er is een aantal gezellige ploegen gevormd! De competitiecommissie lichtte die avond toe welke mogelijkheden er waren om een ploeg te vormen. Op de grote tafel in de sociëteitszaal lagen A-4tjes waarop je kon schrijven of je een ploeg zocht of dat je een ploeg was die (een) roeier(s) zocht. Na het invullen kon het formulier op de schuifdeuren naar het terras worden gehangen. Langzamerhand begonnen roeiers elkaar op te zoeken. Ploegen werden gevormd en/of aangevuld, tot het tijd was voor wat versnaperingen: Het was tenslotte ook een borrel! Er zijn tot twaalf uur gesprekken gevoerd, tot uiteindelijk de laatsten vertrokken. Een zeer geslaagde avond!