Roeievenement Noordelijke Competitie 13 juli in Sneek

Home » Nieuws » Roeievenement Noordelijke Competitie 13 juli in Sneek

Roeievenement Noordelijke Competitie 13 juli in Sneek

Op zaterdag 13 juli wordt bij roeivereniging De Geeuw in Sneek het roei evenement van de Noordelijke Competitie georganiseerd. Er zijn wedstrijden over 500 meter voor beginnende en gevorderde ploegen, er kan worden geroeid in de Finse kerkboot en er is een toertocht van 20 km uitgezet. Op het feestterrein is verder van alles te beleven met muziek, een partyboot en een pizzapraam.

Op de site van roeivereniging De Geeuw is de informatie over dit roei evenement te vinden: https://www.degeeuw.nl/feest en via deze link is ook een pdf beschikbaar met extra informatie over de toertocht. De wedstrijdvelden zijn:

  • Mix Onervaren C4x+ (aankomstjaren 2023 en 2024);
  • Dames Ervaren C4x+;
  • Heren Ervaren C4x+;
  • Glad roeien in de Mix 2x en
  • Finse Kerkboot.

Andere nummers in overleg.

Het evenement begint om 13:00 uur en na afloop van de wedstrijden en toertocht wordt de prijsuitreiking gehouden en is er een borrel, eten/drinken en (live) muziek georganiseerd. Voor de consumpties die inbegrepen zijn in het inschrijfgeld wordt achteraf door de penningmeester een eigen bijdrage van € 5,00 per Hunze deelnemer geïnd. Je kunt je voor dit evenement aanmelden via De Hunze site https://www.hunze.nl/roeien/wedstrijd-en-competitie/wedstrijddeelname/

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de competitiecommissie. Aanmelden kan tot en met zaterdag 29 juni. We zien je aanmelding voor dit nieuwe roeievenement met belangstelling tegemoet. We gaan er een leuke en gezellige dag van maken!