Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Senioren in de skiff

Home » Nieuws » Senioren in de skiff

Senioren in de skiff

Na de jeugd mogen nu ook senioren weer roeien en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. We hadden ons zo verheugd op weer roeien met elkaar, zelfs met de beperking van een vaste ploeg. Het protocol lag klaar, de gemeente had toestemming gegeven, maar de bond vond het risico te groot. Gelukkig mag skiffen wel weer! Voor velen een reden om zich nu toch maar in te schrijven voor een skiffcursus. Het is eng en wiebelig vergeleken met een 2 of een 4 maar je bent tenminste weer op het water. Er zijn zoveel aanmeldingen dat het voor sommigen nog steeds afwachten is maar er wordt al druk geroeid en gelest in skiffs en C1 boten. Langzaam keert het roeileven weer terug.