Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Strak en fris design op de gevel

Home » Nieuws » Strak en fris design op de gevel

Strak en fris design op de gevel

Sommigen van jullie hebben het misschien al gezien. Vrijdagochtend 16 april is ons gebouw voorzien van nieuwe belettering.

Het strakke, frisse ontwerp is van de hand van Nynke Visser, Hunzelid en eigenaar van ontwerpburo Designdays.

Bij het ontwerp is een betere zichtbaarheid van de vereniging het uitgangspunt geweest.

In de woorden van Nynke: ”De naam van de vereniging zichtbaar op de gevel zorgt voor naamsbekendheid in de stad, herkenbaarheid voor bezoekende verenigingen en is een gezicht naar buiten voor de leden. De naam is makkelijk op te zoeken op internet, waar verwezen wordt naar de website met de nodige informatie en contactgegevens.”

Naast het ontwerp heeft Nynke zorg gedragen voor de uitvoering, waarvoor het bestuur haar zeer erkentelijk is.