Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Succes op Gyas Meerkamp en Volvo Ocean Race Coastal voor De Hunze

Home » Nieuws » Succes op Gyas Meerkamp en Volvo Ocean Race Coastal voor De Hunze

Zaterdag 30 juni 2018 startte Hunzeploeg Ladies First (Maaike, Elsbeth, Nynke, Mariken en Ernst als stuur) op de Gyas Meerkamp. Er stond behoorlijk veel wind en met de bijbehorende golven was het lastig roeien. Het was wel ontzettend lekker zonnig en de sfeer was heel erg leuk. Ladies First werd beide afstanden (‘s ochtends 2.2 kilometer en ‘s middags vierhonderd meter) tweede. Van harte gefeliciteerd!!!

Succes ook op de Volvo Ocean Race Coastal voor Hunzeroeister Mariken Stegmann: Ze roeide in een combiteam van Dutch Coastal Rowing, met roeiers van de Laak/de Eem, een coastal rowing wedstrijd bij Scheveningen.Twee kilometer, start op zee met een finish tussen de havenhoofden. Alle ploegen roeiden de afstand twee keer. Het combiteam met Mariken won beide heats en daarmee ook de beker.