Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Succes op Gyas Meerkamp en Volvo Ocean Race Coastal voor De Hunze

Home » Nieuws » Succes op Gyas Meerkamp en Volvo Ocean Race Coastal voor De Hunze

Zaterdag 30 juni 2018 startte Hunzeploeg Ladies First (Maaike, Elsbeth, Nynke, Mariken en Ernst als stuur) op de Gyas Meerkamp. Er stond behoorlijk veel wind en met de bijbehorende golven was het lastig roeien. Het was wel ontzettend lekker zonnig en de sfeer was heel erg leuk. Ladies First werd beide afstanden (’s ochtends 2.2 kilometer en ’s middags vierhonderd meter) tweede. Van harte gefeliciteerd!!!

Succes ook op de Volvo Ocean Race Coastal voor Hunzeroeister Mariken Stegmann: Ze roeide in een combiteam van Dutch Coastal Rowing, met roeiers van de Laak/de Eem, een coastal rowing wedstrijd bij Scheveningen.Twee kilometer, start op zee met een finish tussen de havenhoofden. Alle ploegen roeiden de afstand twee keer. Het combiteam met Mariken won beide heats en daarmee ook de beker.