Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Succesvolle Vechtrace voor De Hunze en Hollandse vrouwen dubbel-4 wereldkampioen

Home » Nieuws » Succesvolle Vechtrace voor De Hunze en Hollandse vrouwen dubbel-4 wereldkampioen

Succesvolle Vechtrace voor de Hunze

Martijn Dresscher en Jos Luttjeboer zijn eerste geworden in de veteranen dubbeltwee en ook nog sneller dan alle andere boten in het veld (inclusief viertjes). De 4vechters met Jan Jaap Feddema,  Renze Rispens, Pieter Dieleman,  Joost Adriaanse en stuurvrouw Sietske Buist zijn eerste geworden in de Heren veteranen dubbelvier. Janneke Bosch is tweede geworden in de Dames veteranenskiff. Toppers!!!
Op het WK deden de Nederlandse Vrouwen dubbel-4 het uitstekend, met als resultaat: Olympisch Wereldkampioen. De kampioenen, met Sophie Souwer van Gyas, Olivia van Rooijen, Inge Janssen en Nicole Beukers, bleven in Sarasota in Florida de Poolse vrouwen voor. Proficiat!!