Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Super geslaagde Hunzebarbecue

Home » Nieuws » Super geslaagde Hunzebarbecue
Quatorze juillet 2018 was op De Hunze un vrai parti: Op een zonovergoten terras waren zowel het buitenmeubilair als het gehele binnen meubilair geheel bezet door 65 kersverse en oudgediende leden die genoten van een zowel kwalitatief als kwantitatief uitstekende barbecue. De sfeer werd verhoogd door ontspannen loungemuziek die later overging in stemmige rock ‘n roll.
Als Assepoesters strijdend tegen de klok, verlieten de laatste gasten goed gevoed en gelaafd om 23.59 uur het botenhuis, vlák voordat het alarm zou afgaan.
Deze bijeenkomst kan dus als bijzonder geslaagd bestempeld worden!
Met speciale dank aan: Berber Kommerij, Cis Harmse, Duvera Herfst, Jerôoe Vlaanderen en Ruud Rutten!