Oude Winschoterdiep; doorvaart geblokkeerd in de weken 22, 23 & 24. Er worden dan sloopwerkzaamheden uitgevoerd boven dat water. Wanneer daar wordt gewerkt ligt er een ballenlijn in het water om de doorvaart te blokkeren.

Superlekkere en gezellige boerenkoolmaaltijd Hunze 2018

Home » Nieuws » Superlekkere en gezellige boerenkoolmaaltijd Hunze 2018

Superlekkere en gezellige boerenkoolmaaltijd Hunze 2018

Veel mensen, veel en vooral lekker eten (o, o, die mosterdsoep, boerenkoolstampot, bonbons en heerlijke chocolademousse; alsof er een engeltje over je tong piest) veel gezelligheid. Een drankje, knabbeltje, weerzien met oude bekenden. Samen lachen, het afgelopen roeijaar nog eens even doornemen. Kortom, precies zoals een geslaagde boerenkoolmaaltijd hoort te zijn. Met de stuurkoningbokaal voor jeugdlid Ollie Becker en de instructeurspet voor Jan-Peter Jung. En twee supermooie Hudson-wedstrijdskiffs er bij, gedoopt en wel. Dit keer spraken de-in maart 2019- scheidende bestuursleden, José Versteegh (sociëteitscommissaris) en Simone van der Meulen (secretaris) mooie woorden bij de boten die zij met champagne overgoten. De Blauwe wimpel en Blauwe draak werden daarna voorgeroeid door de succesvolle jeugdroeiers Felix Mebius en Jelle Baker.
Enfin, de foto’s zeggen genoeg. Voor diegene die nu denkt, ‘ jammer dat ik er niet bij was’ , hebben we ook goed nieuws. Volgend jaar is er weer een boerenkoolmaaltijd in december.