Terugblik op onze 136e verjaardag

Home » Nieuws » Terugblik op onze 136e verjaardag

Terugblik op onze 136e verjaardag

Voor het eerst sinds 2020 was het mogelijk om de verjaardag van onze vereniging op normale wijze te vieren. Onze 136e verjaardag werd voorafgegaan door Dudley en gevolgd door Eunice, twee februaristormen.

Ron gaf een speech waarin hij kort heeft stilgestaan bij de afgelopen periode die zich zo liet kenmerken door wat er niét kon. Het was fijn om vooruit te kunnen blikken naar de 45e Gyas-Hunze te verroeien op 26 en 27 februari a.s. Zowel de laatste wedstrijd vóór de COVID-gerelateerde onderbreking, als de eerste wedstrijd daarná.

Vanwege de straffe wind ging het daarna binnendoor naar het vlot, waar de nieuwste C4x klaar lag om gedoopt te worden door ons erelid Rob.

Rob memoreerde de tradities op De Hunze, waarna de boot tewater werd gelaten en werd voorgeroeid door Cornelia, Louise, Carla en Sacha, gestuurd door Sieb. Een en andere werd gadegeslagen door tientallen leden onder het genot van een goed glas.

Aansluitend was er een gezellige borrel met lekkere hapjes geserveerd door jeugdleden en een verloting van drie ergometers. De gelukkige winnaars zijn:

Eveline
Elsbeth
Pieter

Hieronder de verjaardagsboodschap van de voorzitter en een fotoimpressie.

Verjaardagsboodschap
Verjaardagsboodschap.pdf