Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Toertocht Garnwerd voor nieuwe leden

Home » Nieuws » Toertocht Garnwerd voor nieuwe leden

Toertocht Garnwerd voor nieuwe leden

Traditioneel wordt op de tweede zondag van september – 10 september – de toertocht naar Garnwerd geroeid. Hoewel de titel anders doet vermoeden is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan deze toertocht: jong, oud, ervaren, onervaren, leden die lang lid zijn en leden die nog maar heel kort lid zijn.

Voor degenen die niet bekend zijn met deze tocht: we roeien naar de Dorkwerder sluis, daar gaan we doorheen, we roeien verder over het Reitdiep naar Garnwerd aan Zee en zullen daar een uitgebreide lunch gebruiken.

We verzamelen om 09.00 uur op het vlot en zullen rond 16.00 uur weer terug zijn.

Nieuw dit jaar is dat we – om ons samenhorigheidsgevoel van die dag te vergroten – iets uniforms dragen. Daarom word je in de gelegenheid gesteld om een unieke Hunzepet te bestellen. Niet alleen 10 september maar ook bij andere zonnige of regenachtige dagen is deze pet een uitstekend middel tegen zon en regen in je gezicht én je bent op het water van grote afstand goed herkenbaar!

Aanmelden voor de toertocht is niet meer mogelijk.

 

Ook nieuw is dat aansluitend aan de toertocht de jaarlijkse barbecue gehouden zal worden. Deze is voor zowel de Garnwerdvaarders als alle andere leden van De Hunze. Zo kun je veel andere mensen ontmoeten. Aanmelden voor de barbecue is niet meer mogelijk.