Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Goud voor oud junior-lid De Hunze op EK roeien

Home » Nieuws » Goud voor oud junior-lid De Hunze op EK roeien
‘Gronings succes bij het EK roeien in Polen’ kopt RTV Noord op haar website. Aegir-roeier Melvin Twellaar won goud in de dubbeltwee, Ymkje Clevering (Gyas) zat in de winnende boot bij de vier zonder.
Het bericht bezorgt veel Hunzeleden een gevoel van trots en emotie. “Melvin is echt een kindje van de Hunze en als junior al heel vroeg als talent gezien en naar de landelijke top gebracht door Frank en Feico”, zegt sociëteitscommissaris Linda Dekker.
Feico: “Geweldig! Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, ik heb bijna het gevoel alsof ik zelf een beetje goud gehaald heb.” Fantastisch nieuws dat de bakermat van het succes bij De Hunze ligt, en vooral bij het enthousiasme en de inzet van de trainers/coaches en de roeiers. Gefeliciteerd.
Het hele bericht kun je lezen op de website van RTV Noord.