Oude Winschoterdiep; doorvaart geblokkeerd in de weken 22, 23 & 24. Er worden dan sloopwerkzaamheden uitgevoerd boven dat water. Wanneer daar wordt gewerkt ligt er een ballenlijn in het water om de doorvaart te blokkeren.

Uitnodiging voor “Wanderfahrt” met gasten uit Jena

Home » Nieuws » Uitnodiging voor “Wanderfahrt” met gasten uit Jena

Samen met Tjitske Bouma is een Wanderfahrt ontwikkeld voor deze groep van totaal circa 190 km langs Zoutkamp, Dokkum, Leeuwarden, Eernewoude, Zwaagwesteinde, Zoutkamp en weer naar Groningen. Zie het kaartje van de route.

De Wanderwart van deze vereniging, Ulrike Goldammer, nodigt Hunzeroeiers van harte uit om mee te roeien. Er wordt geslapen op campings, bagagevervoer kan geregeld worden, mits niet teveel. Er zijn twee rustdagen, nl. 18 juli in Dokkum en 23 juli in Zoutkamp. Het is ook mogelijk enkele dagen mee te roeien. Op het prikbord in de hal van de Hunze is meer informatie over de data en de campings.

In ieder geval is er al belangstelling voor een deel van de tocht van Ank Brouwer, Guido Hellendoorn en Marja Leena Hellings. Wie nog meer? Bel zo spoedig mogelijk voor nadere informatie met TjitskeBouma: telefoon 050-3136668 en 06-14708310 of stuur haar een mail, dan neemt Tjitske contact met je op.