Oude Winschoterdiep; doorvaart geblokkeerd in de weken 22, 23 & 24. Er worden dan sloopwerkzaamheden uitgevoerd boven dat water. Wanneer daar wordt gewerkt ligt er een ballenlijn in het water om de doorvaart te blokkeren.

Vrijwilligersnetwerk Hunze Helpt

Home » Nieuws » Vrijwilligersnetwerk Hunze Helpt

Vrijwilligersnetwerk Hunze Helpt

In deze tijd van Covid-19 merkt iedereen de gevolgen daarvan. Voor ons als Hunze betekent het dat de vereniging is gesloten, we niet meer samen kunnen sporten en elkaar ontmoeten. Om als leden van De Hunze toch voor elkaar klaar te staan waar nodig, is een vrijwilligersnetwerk opgezet van en voor Hunzeleden.

Als je iets nodig hebt, mail ons dan op hunzehelpt@hunze.nl of vul je gegevens in op onderstaand formulier. We nemen contact met je op. Je gegevens, vragen en koppelingen worden vertrouwelÄłk behandeld.

Als je ondersteuning wilt bieden, geef je dan op via onderstaand formulier. Nadat we je gegevens hebben ontvangen, mailen we een bevestiging. Wij zullen ons best doen om een koppeling te maken tussen vraag en aanbod. Je kunt dan ook specifieke zaken doorgeven als tijden en opties. We houden je op de hoogte van de voortgang.

Tenslotte willen we erop wijzen om altijd volgens de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid te werk te gaan (hier te vinden) en goed te letten op je eigen gezondheid en die van de ander.

Met vriendelijke groet,
Hans Elward, Anita Snippe, Nynke Visser
Team Vrijwilligers Hunze Helpt