Let op: momenteel is de waterstand verhoogd. Wees bijzonder voorzichtig bij onderdoorvaart van bruggen.

Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

Wat doe jij om in conditie te blijven? Hunzeleden aan het woord

Home » Nieuws » Wat doe jij om in conditie te blijven? Hunzeleden aan het woord

Wat doe jij om in conditie te blijven? Hunzeleden aan het woord

Wat doe je als je als wandelreisleider al maanden werkloos bent door de corona-pandemie en dan ook nog eens een vaarverbod voor je kiezen krijgt? Dan organiseer je andere buitenpret!

In het heuvelachtige achterland van Twente werkte Hunze-lid Annejet Dijkstra met vijf basisschoolklassen drie dagen aan het bouwen van zogenaamde ‘Panzerknackers’. Met deze techniek kun je in relatief korte tijd een noodonderkomen bouwen in de sneeuw. Mits… er voldoende sneeuw ligt. Dat was maar net aan het geval. Maar dat kon de pret niet drukken, net zo min als de voor Nederland ongewoon lage temperaturen. De kinderen, die elkaar na acht weken schoolsluiting voor het eerst weer zagen, leefden zich helemaal uit, Dagblad Tubantia deed er verslag van. Een wintersportfeestje in eigen land!

Wat doe jij om fit te blijven? Of hoe heeft corona jouw leven veranderd? Als je jouw verhaal wilt delen stuur dan een berichtje, liefst met foto, naar de redactie en wij plaatsen het op de website.