Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Wedstrijdkalender gepubliceerd & Gyas-Hunze Race

Home » Nieuws » Wedstrijdkalender gepubliceerd & Gyas-Hunze Race

Wedstrijdkalender gepubliceerd & Gyas-Hunze Race

De Wedstrijdkalender is gepubliceerd. Op de Wedstrijdkalender staan de wedstrijden vermeld waar normaliter Hunzeleden kunnen starten. Je kunt je opgeven voor een wedstrijd via het Wedstrijddeelnameformulier op deze site.

Inmiddels is het ook mogelijk om je via De Hunze site in te schrijven voor de 46e editie van de Gyas-Hunze race. Op 25 en 26 februari zal deze race verroeid worden op de diepen van Groningen. Deze achtervolgingsrace van 2.4 km wordt sinds 1974 georganiseerd door de Algemene Groninger Studenten Roeivereniging Gyas. De Gyas-Hunze race is de opening van het roeiseizoen. Raadpleeg het blokkenschema om te zien welke velden zijn uitgeschreven op de zaterdag en zondag.

De Gyas-Hunze Race is één van de wedstrijden waar je prima op een laagdrempelige manier kan uitproberen hoe het is om een officiële wedstrijd te starten. Twijfel je om hieraan deel te nemen met je ploeg, neem dan contact op voor uitleg en/of extra informatie met de wedstrijd- en competitiecommissaris, Renze Rispens. De ervaring leert, dat het de verwachtingen van vrijwel alle roei(st)ers overtreft.