Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Winters beeld van De Hunze

Home » Nieuws » Winters beeld van De Hunze

Winters beeld van De Hunze

De ongebruikelijke koude van de afgelopen dagen leverde mooi beeld op. Het heeft stevig gevroren en een dik pak sneeuw laat de effecten zien van de koude lucht die vanuit Siberië de stad heeft bereikt. In combinatie met die fikse oostenwind kwam de gevoelstemperatuur dikwijls ver beneden het nulpunt uit. Eén en ander leidde ertoe dat schaatsers al snel ons vlot ontdekten als “opstapplaats”, en zo het verenigingsgebouw de aanblik gaven van een drukke ijsvereniging.

Heb je zelf ook beelden die je wilt delen? Mail ze naar de redactie.