Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

World Cleanup Day 18 september

Home » Nieuws » World Cleanup Day 18 september

World Cleanup Day 18 september

Help jij mee om zwerfvuil te verzamelen in de omgeving van onze vereniging? Op 18 september is het World Cleanup Day. Wereldwijd worden er die dag acties georganiseerd om de planeet op te ruimen. En dit jaar doen wij ook mee! Na ontvangst met koffie en gebak om 10 uur is het de bedoeling dat we in kleine groepjes op pad gaan om zwerfvuil te verzamelen. Dat kan natuurlijk roeiend (hiervoor reserveren we wherry’s), maar ook lopend of voor de sportievelingen zelfs hardlopend (ploggen: een samenvoeging van het Zweedse ‘plocka up’ dat oprapen betekent, en joggen). Deelname is gratis en er zijn vuilniszakken, handschoenen en grijpers beschikbaar. Na afloop komen we terug op de Hunze voor een gezellige lunch. Opgeven kan via google doc.