Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Doe mee aan de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze (OECH)

Home » Nieuws » Doe mee aan de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze (OECH)

Doe mee aan de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze (OECH)

De dagen zijn kort, het water is koud (of bevroren) en we slepen onszelf weer met frisse tegenzin naar de Hunze voor een ergo- of krachttraining. Hoog tijd om het wat interessanter te maken door daar een wedstrijdelement aan toe te voegen. Hoog tijd dus weer voor de Onderlinge Ergo-Competitie Hunze (OECH).

Dit jaar pakken de we OECH iets anders aan, namelijk in de vorm van een heuse Laddercompetitie. Bij een laddercompetitie dagen roeiers elkaar uit voor een wedstrijd (500m sprint) op de ergometer. De lager geplaatste speler daagt een hoger geplaatste speler uit en als de uitdager wint, wisselen zij van positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het winterseizoen wie de laddercompetitie wint.

De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om nieuwe leden te leren kennen en roeimaatjes te vinden. En er zijn natuurlijk mooie prijzen te winnen.

Je kunt je inschrijven voor de laddercompetitie via het formulier dat op het prikbord en in de krachtruimte hangt. Of je stuurt een berichtje met je naam, telefoonnummer en mailadres naar Juul Huitema (06-21512626). De inschrijflijst hangt tot 30 december op de Hunze.

Kijk hier voor uitleg en spelregels.