Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Kanjers poetsen kanjers van De Hunze

Home » Nieuws » Kanjers poetsen kanjers van De Hunze

Kanjers poetsen kanjers van De Hunze

Groep Lizzy onderhoudt al jaren twee keer per jaar de inhoud van onze prijzenkast. Door te poetsen. En zo zijn er wel meer klussen in en om ons gebouw en het roeien die geadopteerd zijn door een ploeg of commissie. De roeimatties maken bijvoorbeeld twee keer per jaar de deuren van de loods schoon. En de veteranen zetten stoelen en tafels in de olie voordat het terrasseizoen losbarst. De Gebouwencommissie doet allerlei herstelklussen aan ons gebouw. En de Materiaalcommissie zorgt er op maandagavond -vaak met behulp van junioren- voor dat ons roeimateriaal up to date is (daar kun je gewoon mee helpen als je zin hebt). En zo zijn er nog veel meer klussen die geadopteerd kunnen worden. De secretaris of sociëteitscommissaris vertellen je graag welke klussen er nog in de aanbieding zijn. Het kost weinig inspanning, maar op die manier houden we onze vereniging ‘alive&kicking’. En dat willen we allemaal.