Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

KGR De Hunze gaat (ver)bouwen!

Home » Nieuws » KGR De Hunze gaat (ver)bouwen!

KGR De Hunze gaat (ver)bouwen!

Op 28 november 2018 ging de Algemene Ledenvergadering unaniem akkoord met het (ver)bouwplan van ons clubhuis: Een historisch besluit! Er is een lange periode van intensieve voorbereidingen aan vooraf gegaan. Daaraan hebben al veel Hunzeleden, waaronder de Gebouwencommissie en het Bouwteam, een belangrijke bijdrage geleverd. We gaan niet over een nacht ijs dus.
Het bestuur dankt de leden voor het vertrouwen. Begin januari 2019 gaat de aannemer starten. Eind mei is de bouw hopelijk achter de rug. Er voor, tijdens en er na moeten we als leden ook zelf de handen uit de mouwen steken. En het wordt dik drie maanden ‘behelpen’. Daarover volgt zo snel mogelijk meer informatie. Want dat hebben we er voor over. Doneren ten behoeve van de verbouw mag overigens ook nog steeds. Want zo’n iconisch clubhuis transformeren naar een moderne en goed uitgeruste sportakkomodatie kost veel geld, heel veel geld dus.