Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Update Lustrumactiviteiten

Home » Nieuws » Update Lustrumactiviteiten

Op 28 augustus hebben we van 13.00-14.00 uur en van 15.30-16.30 uur een sprankelend optreden van de ‘Blue Note Big Band’. Dan is om 15.30 uur ook de ‘Hunze Bommen Berend Borrel’.
Ook in september en oktober staan er twee ‘Vrijdagavondborrels’ op de agenda. De data zijn een tikje anders dan eerst aangekondigd. De eerste borrel is op 9 september en staat in het teken van onze eigen muzikale vaardigheden. Op 14 oktober laat onze eigen Doeko Bosscher zijn deskundige licht schijnen over de aanstaande presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.
Op 11 september hopen we op een grote drukte en belangstelling voor de ‘Familie, Vrienden en Oud-leden Middag’ die dan op het programma staat.
Voor alle activiteiten geldt: houd de agenda op de website, Facebook en de aankondigingen in het botenhuis in de gaten en wees vooral welkom!